My favorite instagrammer

instagram stilikon instagram stilikon1HEJ LÆSERE
Jeg er endelig ved at komme i bedring, og kan nu sidde på computeren, og har glædet mig SÅ meget til at komme tilbage til bloggen, og kunne lave daglige indlæg.
Idag vil jeg vise jer min favoritinstagram. En instagram som jeg faldt over rimelig tilfældigt.
Jeg mødte nemlig denne fashionable kvinde da jeg var til Blogger-Sunday Event hos CIFF i forbindelse med modeugen. Hun havde et par lækre sorte boots på, en hvid maxikjole med korte ærmer og noget meget karakteristisk kort hår. Da jeg så kom hjem fra eventet gik jeg ind på hashtagget ‘CIFF’ på instagram, og kiggede efter om hun skulle have lagt noget op fra messen, og det havde hun. Derfor fandt jeg hendes instagram, og jeg er SÅ glad for at jeg opdagede den, for hun er i min optik, den mest stilfulde kvinde jeg kender.
Hvis I vil følge hende så hedder hun @marie_murstad
KNUS WHITTA 

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment