Louis Nielsen x Jørgen Simonsen

Louis Nielsen 004

Louis Nielsen 009

Louis Nielsen 011

HEJ GIRLS
For to dage siden var jeg somsagt til et lækkert event hos Louis Nielsen, og det vil jeg skrive lidt om i dette indlæg.
Efter skole tog jeg nemlig til hovedbanegården for at mødes med Amanda Svendsen, som har bloggen Madeindk.dk. Vi gik sammen hen til Dansk design Center, hvor eventet blev holdt. Jeg er rimelig ny til det med events, og har ikke været til specielt meget af sådan noget, derfor var jeg lidt på udebane. Da vi kom, blev vi mødt af de sødeste piger fra PR-bureauet som stod for arrangementet. I omkring ti minutter var der mulighed for at spise lidt lækkert mad fra en overdådig buffet, og jeg benyttede dér chancen til at knipse et par billeder til indlægget. Da vi havde spist lidt, og selvfølgelig havde drukket lidt champagne, kom selveste Jørgen Simonsen og fortalte om kollektionen af briller. Jørgen Simonsen er en superdygtig designer, som har designet kjoler til Oscar-nomineringer og har været assistent for store designere som Givenchy og Versace, og nu har han kastet sig ud i brilledesigns. Han fortalte en spændende historie om hans tanker og visioner bag den nye brillekollektion og han var en super god taler som fangede alle os modebloggeres interesse. Desværre måtte mig og Amanda gå lidt tidligt i eventet, for hun skulle videre til et vigtigt møde. Det var virkelig ærgerligt at vi ikke kunne blive til hele eventet, for det var meget spændende.
Så hvis I bruger briller, og vil være med på den højeste mode, så må I spørge efter Louis Nielsens briller designet af den kære Jørgen Simonsen.
Hvad synes I egentlig om blogindlæg fra de bloggerevents jeg går til? Er det spændende, eller bare vildt no-go på bloggen?
Jeg synes det er spændende at fortælle jer om, men jeg vil naturligvis også gerne fange jeres interesse. 😉
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Agnete 10. september 201413:42

  Elsker at høre om events <3 Jeg syns det er nogle fine billeder og er selv brille bruger men trænger nok dsv ikke til nye 😛

 • Julia 10. september 201416:49

  Elsker at høre om events! og hvor ser det bare hyggeligt og lækkert ud 🙂 Events er altså et vildt goooo på bloggen 🙂

 • Lisa 10. september 201417:03

  Synes det er fedt at høre om events 😀
  Bruger dog ikke briller, men det var stadig et godt indlæg 🙂

 • Laura 12. september 20146:16

  Elsker virkelig eventindlæg!<3 Tror det er mine yndlings 🙂

 • Sofia 13. september 20148:12

  Jeg elsker at høre om de events! De indlæg er nok nogle af mine favoritter. Og specielt dette, for jeg er blevet lidt nærsynet, og skal højst sandsyneligt havde briller snart. c: (I en alder af 14 er jeg lidt trist over at jeg allerede må gå med briller, men sådan er det jo! :3)

Leave a Comment