Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Angst, og store forsamlinger

bloggersdelight

HEJ GIRLS
Jeg vil ikke have at min blog skal handle om angst og psykiske lidelser, men jeg vil heller ikke undlade at skrive om det, for min angst er en meget stor del af mig (om jeg vil det eller ej) så det er ikke noget jeg vil skjule.
Igår var jeg til et stort møde hos Bloggersdelight. De havde arrangeret et møde, hvor alle deres bloggere kunne komme og høre om forskellige blogger-relaterede ting. Det lød som et superfedt møde, og jeg ville meget nødigt gå glip af det – derfor begyndte jeg en hel uge forinden at forberede mig mentalt på det.
Det lyder jo fjollet at jeg skulle forberede mig så meget på sådan noget. Der var jo intet faretruende ved det på nogle måde, men når man har angst kan man gå i alarmberedskab på de mærkeligste tidspunkter, og jeg går ofte i alarmberedskab når jeg er i en forsamling med mange mennesker. Jeg havde det rigtig dårligt med at skulle afsted igår – jeg overvejede faktisk flere gange at melde afbud, men sødeste Bloggersdelight havde jo betalt for at jeg kunne komme med, så jeg følte heller ikke at jeg kunne tillade mig det. Tilsidst besluttede jeg mig for at tage afsted, og min søde mor kørte mig i bil hele vejen. Jeg er SÅ glad for at jeg gjorde det – og selvom jeg havde kvalme og havde det dårligt inden, så gennemførte jeg – og den eneste måde man kan blive angstfri, er ved at se angsten i øjnene og ignorerer den. Når det er sagt, så skal man ikke tage større skridt end man kan – jeg har flere gange begået den fejl at se angsten i øjnene, hvor det endte med at jeg fik et ildebefindende og brækkede mig, fordi det var en alt for stor mundfuld. Men man skal altid presse sig selv – det gjorde jeg igår, og jeg føler mig MEGET stærkere idag.
Jeg vil ikke lyve, jeg fik angst da jeg var til mødet og flere gange blev jeg pinligt selvbevidst og følte jeg så forkert ud, gjorde noget forkert, sagde for lidt, eller grinede mærkeligt, men så handler det om at holde ud, og tillade sig selv at være angst, og lade være med at fokuserer på hvad andre tænker. Hvis man både skal være angst, og bygge en facade op omkring at man er totalt ovenpå, så kan man hurtigt blive rigtig træt og få det rigtig dårligt.
Jeg ved at der er rigtig mange unge piger som lider af angst, og jeg håber at indlægget kunne hjælpe nogle af jer. Det er supervigtigt at man ser angsten i øjnene, for den skal ikke have lov til at bestemme over dit liv. Hvis man altid lader angsten bestemme, så kommer man aldrig til at opleve noget nyt og spændende. Når det er sagt, så lyt til din krop – hvis det er for stort et skridt, så vent med det. Én udfordring af gangen. Man kan ikke bede en lam person om at gå – man skal heller ikke forvente at en person med meget angst, pludselig kan gå fuldstændig imod angsten og blive angstfri fra den ene dag til den anden.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Karina 11. september 201420:06

  Ved godt ikke er let, men hvor er du bare så sej men tag det stille og rolig det skal nok blive bedre :0)

 • Happiness In Our Stars 11. september 201421:34

  Kære Alberte
  Du er bare SÅ sej, og det er bare et vildt godt indlæg =)
  Håber du har det godt 😉
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

 • Agnete 12. september 20146:27

  Wauw dybt respekt Alberte for de du gjorde !

 • Ida 12. september 201416:33

  Hvor er du bare sej! Jeg kæmper selv med en hel del angst, så hatten af for det Alberte!

  – Ida // http://www.uniquesilhouettes.blogspot.dk

 • Sophie P 12. september 201421:50

  Hvor er du bare sej, Alberte! Og jeg forstår dig så godt med det at planlægge fx en uge før man skal noget.
  For jeg lider desværre også af angst (men nok ikke i samme grad som dig). Men hvor er jeg stolt over, at du klaret at komme derhen og have en god aften! 🙂

 • Juliee 17. september 201413:49

  Jeg HADER sociale begivenheder, fordi jeg netop føler mig forkert, også er jeg ikke det største snakkechatol, hvilket gør det værre syntes jeg. Så du er ikke den eneste der lider af den angst i hvert fald <3

Leave a Comment