Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

På besøg i Munthe Showroom

billeder 111 billeder 107 billeder 074 billeder 060 billeder 121

billeder 101

HEJ LÆSERE
Igår var jeg så heldig at få muligheden for at kigge forbi Munthes showroom, hvor de har samlet alt det tøj som ikke er kommet i butikkerne endnu. Jeg tog derfor min kære far (som er en ganske dygtig fotograf og faktisk også rimelig modeinteresseret) under armen, for at tage nogle lækre billeder af alt det tøj som I kan købe i Munthes butikker næste sommer. Udover billeder af tøjet, så tog min far og jeg også nogle stemningsbilleder af showroomet, som I kan se ovenover. Jeg vil løbende vise jer indlæg med mine favorit-items fra deres Summer 15 kollektion – Så stay tuned.
Jeg er stor fan af Munthe, så jeg glæder mig meget til at kunne vise jer endnu flere indlæg.
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Signe 12. september 201413:29

  Hej søde søde Alberte!
  Jeg er nødt til lige hurtigt at komme med denne kommentar til et af dine tidligere indlægt “6 hurtige om mig” Det med at du er ked af at se ung.. Tro mig! Det bliver du glad for senere!
  Jeg er en pige på 20 og jeg får stadig af vide at jeg ligner en på 16 år! Min kæreste er 21(snart 22) og hans venner driller ham ofte med at han kommer sammen med en på 16.. Ih ja de er voksne hva?;) Men der er ligemeget hvor gammel du ser ud! Så længe du opfører dig modent!
  Jeg tager det nærmest som en kompliment når jeg skal vise id i byen eller folk bliver overrasket af min alder, “Wow er du 20!” Jeg bliver glad og det synes jeg også du skal 🙂 Embrace your weirdness <3

  Kærlig hilsen Signe
  Ps. Hvis du vil se en på 20 som ligner en på 16 er min instagram Signesofie94 😉

 • Agnete 12. september 201416:23

  Uh hvor jeg glæer mig til at se flere billeder 🙂

 • Glassow 12. september 201419:53

  Jeg er så vild med dit hår! Det er smukt 🙂

  http://glassow.com

 • Emma-Marie 18. september 201416:08

  Glæder mig til flere billeder!
  …og P.S. så er dit logo/overskrift (hvad man nu kalder det) super fed ! 😉

Leave a Comment