Pretty Basic items

Asos basic tee

Sort basic tee ((FINDES HER)) Hvid basic tee ((FINDES HER))

Hej søde piger! 
Da jeg åbnede min garderobe forleden slog det mig, at jeg havde utrolig få basicitems. Jeg er jo ikke ligefrem “stinkerig” så når jeg endelig skal købe noget, så ender jeg ofte med at købe noget lidt “specielt” som jeg har ønsket mig længe. Desværre betyder det også at jeg faktisk ikke har specielt mange sorte og hvide t-shirts, og dét skal der laves om på!
Derfor gik jeg på udkig hos Asos, og fandt disse lækre sorte og hvide t-shirts som koster sølle 76 kroner! Jeg er vild med disse t-shirts da de viser en lille smule mave. Jeg er ikke vild med når trøjer viser alt for meget af maven, men jeg elsker når man kan se lidt.
Hvis I også har forelsket jer i disse fine basic tee’s, så kan I trykke på de links jeg har sat ind under billedet ovenover og så kommer I direkte til et link med dem.
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Julie Andersen 12. september 201420:00

  Hvor er det skønt, at du er rask igen og laver indlæg! 🙂

 • Laura // stinus it 13. september 20149:38

  Heeeeej heeeej

  Elsker også basis items – det er faktisk det eneste min garderobe består af 😛

  Forresten – din nye header er for fed!!!

  – Laura

 • Agnete 13. september 201410:02

  Hvor er de fine <3 Er helt vild med din nye billede i toppen <3

Leave a Comment