Messy hair and checked dress

billeder 235billeder 228billeder 240 billeder 056 billeder 231

HEJ PIGER
Forleden dag, inden jeg var oppe og besøge Munthes showroom, tog jeg nautrligvis også lidt outfitbilleder. Jeg havde iført mig min skønne Isabel Marant kjole, som jeg også stærkt overvejer at købe i skjorte-udgave også. Jeg er så (u)heldig at den nye Isabel Marant butik i københavn kun ligger ti minutters gågang fra mit hus, og det kan godt gå hen og blive en ganske dyr fornøjelse. Udover kjolen fra Isabel Marant havde jeg også min taske fra Erbst&Bjerke, samt sko fra Ganni.
Hvad synes I om outfittet?
Jeg elsker det lidt afslappede look som kjolen har, og så er det en kjole som både kan bruges til en lun sensommerdag, men også når det snart bliver koldt. Når det bliver koldt vil jeg naturligvis tage et par leggins på, og ikke smørre ærmerne op, men den kan godt gå.
Kunne I have interesse i hvis jeg fandt nogle billige alternativer til en ternet kjole?
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Mille 13. september 201412:35

  Dit hår er virkelig pænt, når det er sådan lidt rodet i det! 😮 <3

 • Happiness In Our Stars 13. september 201414:01

  Kære Alberte
  Sikke en smuk header du har fået på din blog 🙂 Den er bare SÅ gennemført!!
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

 • agnete 13. september 201416:42

  wauw alberte hvor er du smuk. Du må mega gerne finde et billigt alternativ til kjolen 🙂

Leave a Comment