Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Så blev det vidst efterår

Billeder 002 Billeder 003

Hej girls!
Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg pt. drømmer mig imod varme lande, og jeg er da også vildt glad for at man kan få 70 % på alle sine rejser LIGE HER, men der er én god ting ved dette vejr – og det er at man endelig kan udnytte sig af lag-på-lag når det gælder ens tøj. Endelig kan man begynde at sammensætte sine trøjer med en jakke der macher, og tilføje et lækkert halstørklæde.
Idag var jeg en tur henne i Botanisk have for at få lidt luft, og der havde jeg min guld bomberjakke fra Filippa K på, samt mit lækre Acne tørklæde, som jeg har fået brugt alt for lidt. Jeg fik tørklædet sidste år da jeg fyldte sytten, men jeg har stort set ikke fået brugt det, for det er jo temmelig varmt.
Hvordan har I det med vejret i Danmark?
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Sasja 13. september 201419:53

  Lækkert tørklæde! Kan du ikke lave et indlæg omkring støvler sådan til efteråret ? 😀

 • Ninna 13. september 201420:00

  Ja, det ville være skønt at komme til et lidt varmere sted 😉
  Super fin blog du har!

  God weekend herfra
  http://www.etskridt.bloggersdelight.dk

 • Agnete 13. september 201420:12

  Wauw syns det er et smukt sæt <3

 • Birdy 13. september 201421:30

  Hej Alberte.
  Elsker dit outfit og specielt dine bukser. Hvor er de fra? Har nemlig set lignende rundt omkring og jeg elsker dem simpelthen.

Leave a Comment