Bloggerens Obsession // ternede kjoler

ternet kjole picmonkey
1) rød og blåternet kjole KAN KØBES HER 2) Enkel sort og hvidternet kjole KAN KØBES HER

ternet kjole picmonkey13) Langærmet skjortekjole KAN KØBES HER 4) Kortærmet skjortekjole KAN KØBES HER

HEJ PIGER!
Jeg har besluttet mig for at jeg engang imellem vil præsenterer jer for en af mine obsessions. Jeg får ofte et “flip” hvor at jeg er helt forelsket i et bestemt slags items, og hvis jeg kan inspirerer nogle når jeg får disse “flip” så ville det jo være helt perfekt, haha. I øjeblikket er jeg helt vild med ternede kjoler – det har jeg faktisk været i et godt stykke tid. Ternede kjoler kan give en masse forskellige udtryk – man kan sammensætte dem med stiletter og få et meget yndigt og sofistikeret look, men man kan også sammensætte den med et par chunky støvler og et par læderarmbånd, og så ser man pludselig vildt rå og cool ud. Jeg har fået købt mig en ternet kjole fra Isabel Marant, men ovenover har jeg samlet nogle mere budgetvenlige kjoler, som er til at betale.
Hvad synes I om ternede kjoler?
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Glassow 14. september 201420:13

    Den første kjole er så fin til efteråret med en læderjakke og et par høje sko 🙂

  • Agnete 14. september 201420:42

    Elsker de 2 røde 🙂

  • Emma-Marie 17. september 201415:56

    Super fed inspiration!!

Leave a Comment