Munthe favorites pt. 1

billeder 183 billeder 184 billeder 186

Hej mine piger!
Jeg var jo på besøg i Munthes showroom forleden, og i den forbindelse vil jeg gerne lave nogle indlæg, hvor jeg præsenterer mine favoritter. Jeg var inde hos dem for at se på alt det tøj, som kommer i butikkerne til næste sommer.
Udover en masse lækkert tøj, så havde de også enkelte accesories, blandt andet denne lækre clutch, som jeg straks blev forelsket i! Jeg elsker frynser, og jeg er utrolig glad for at frynserne er kommet tilbage i modebilledet. Udover de fine frynser, så er jeg også helt forelsket i det fine mønster som man kan se på clutchen. Ja, i kan nok godt fornemme at jeg er fan.
Hvad synes I om clutchen?
Lad mig høre hvad I tænker – det er altid skønt at høre jeres meninger.
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Elizabeth 14. september 201411:43

  RIGTIG lækkert clutch. Den vil se SÅ godt ud, især til et helt enkelt look, og så med den clutch, amen det vil se så pisse fedt ud!!!

 • Elizabeth 14. september 201411:44

  RIGTIG lækkert clutch. Den vil se SÅ godt ud, især til et helt enkelt look, og så med den clutch, amen det vil se så pisse fedt ud!!!

  Hvis du har lyst må du meget gerne tjekke min blog ud.
  http://elizabethannesofie.bloggersdelight.dk/
  Knus Elizabeth 🙂

 • Lisa 14. september 201411:59

  Hvis man kunne få den uden frynser, så ville den helt sikkert stå øverst på min ønskeliste! 😀

 • Glassow 14. september 201414:09

  Hvor er den fin 🙂 Især til et helt sort outfit!

  http://glassow.com

 • Agnete 14. september 201420:45

  WAUW må eje den når den kommer i butikken 😀

Leave a Comment