Ripped jeans and knitwear

Blogging 027 PicMonkey Collage

HEJ GIRLS
Dette outfit er faktisk taget for en uge siden, men jeg tænkte at I alligevel lige skulle se det. Det er rimelig basic, og jeg havde outfittet på da jeg skulle en tur i Fields med min søde mor. Da billedet er taget er jeg faktisk stadig ret syg, men jeg har i løbet af denne sygdom fundet ud af at jeg ikke får det værre af at komme ud og opleve noget (kvalmen er der uanset om jeg presser mig selv, eller bare slapper af), og når man har været syg i tre uger så bliver det virkelig kedeligt at ligge under dynen, se god morgen Danmark og have ondt af sig selv. Outfittet er somsagt rimelig basic og casual, for når man er syg så orker man jo ikke at gøre alt muligt ud af sit tøj.
Sweateren er købt i en lille butik i Gøteborg, bukserne er fra Dr. Denim og jeg har selv laver hullerne. Støvlerne er fra Pieces og mit ene armbånd (det sølv) er fra The Vintage, hvor jeg desværre ikke kan huske hvor det andet armbånd er fra.
Iphone-coveret som jeg holder i hånden er desværre udsolgt på Nelly, men man kan købe et andet cover fra Marlene Birger (som ligner lidt) LIGE HER 
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 5

Leave a Comment