Stella Nova silver pants

Billeder 021 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2 Billeder 057

HEJ PIGER!
Nu er det tid til endnu et outfitindlæg, og denne gang består det af et par lækre sølvbukser som jeg købte på et lagersalg hos Stella Nova til kun 150 kroner. Jeg elsker at tage på lagersalg, for man kan altid finde nogle fede kup, og denne gang forelskede jeg mig i disse sølvbukser. De er lidt for lange, men når de bliver lagt lidt op, så kan de gå hen og bliver virkelig fede. Jeg sammensatte bukserne med min sorte top fra All Saints, og faktisk synes jeg at det fungerer rigtig fint. Bukserne er jo lidt opsigtsvækkende og specielle, så disse bukser vil jeg kun sammensætte med meget sarte og neutrale farver – lidt ligesom jeg har gjort på billederne ovenover.
Hvad synes I om outfittet, og hvad synes I om bukserne? Jeg har svært ved at forestille mig at man ikke har en mening om disse slags bukser.
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 11

 • Agnete 17. september 201411:46

  Wauw alberte hvor er de smukke:) Og bare et smukt sæt og en skøn tøs der har det på <3

 • Julia 17. september 201417:38

  De er jo SÅ fede 🙂 Du er sådan en person der kan bære alt 🙂

 • High on Fashion 17. september 201418:38

  De bukser er bare så pæne 🙂

 • Ida Mersholm 17. september 201418:49

  NØJ Alberte! Hvor er det bare et sindssygt lækkert outfit!! Respekt, og virkelig godt køb. Du er så god til at prøve lidt vildere ting af – thumbs up <3

  Knus
  //Ida

 • Emma Kirstine 17. september 201419:37

  Totalt lækre bukser! Synes de klæder dig vildt godt, og jeg er helt vild med den måde du har sat dem sammen med silletter og en pæn top! Fedt du tør. Knus

 • Gabriella 17. september 201421:43

  Du kan sagtens bære dem 🙂

 • Julie M. Kirkeby 17. september 201422:42

  Jeg digger det 110p !!

  Vold lækkert outfit – og så ælsker jeg billede nr. 2. Du ser skide hamrende godt ud

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

Leave a Comment