Added to my wishlist

pico tip

Så er det i overmorgen at jeg bliver atten år, og jeg har desværre ikke fået vist jer mine fødselsdagsønsker, men det er jo ikke helt forsent endnu.
Højt på min ønskeliste ligger nemlig denne halskæde, som jeg også meget gerne vil tippe jer om, for den koster nemlig sølle 350 kroner i Pico. Jeg er begyndt at opdaterer mit smykkeskrin lidt, for jeg mangler nogle fine smykker til at gøre mine meget klassiske og sort-hvide looks lidt mere detaljerede og spændende.
Hvad synes I om halskæden?
I kan købe den LIGE HER
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Sandie 26. september 201411:28

  Hvor er det kedeligt og sørgeligt, at alle bloggere ønsker sig det samme… Men halskæden er da flot 🙂

 • Lisa 26. september 201412:17

  Det er en rigtig fin halskæde 🙂

 • Cecilie B 26. september 201415:11

  Super flot halskæde! Jeg har aldrig set den før, den er smuk! 🙂

 • Julie / It's My Passions 26. september 201420:08

  Den er super flot, dejligt ønske! 🙂

Leave a Comment