#Tgif

Billeder til blog 019 Billeder til blog 021

Det ville være upassende hvis dette indlæg ikke havde overskriften “TGIF” for, det er virkelig sådan jeg havde det, da billedet blev taget. Jeg har virkelig haft brug for denne weekend, for det er meget hårdt at være i skole fra halv ni til klokken tre. Ja, jeg ved godt at nogle har længere skoledage og arbejdsdage, men jeg er er stadig fuldkommen flad af mit skema.
Idag da jeg kom hjem fra skole satte jeg mig og fik mig en meget tiltrængt kop te, og læste det store jubilæums-nummer af mit yndlingsblad COVER.
Jeg glæder mig naturligvis også supermeget til denne weekend, fordi at jeg bliver atten år. Jeg har i mange år været fyldt med bekymringer om fremtiden, min angst og andre alt for alvorlige ting, så jeg har ikke rigtigt kunne nyde min fødselsdag ordentligt, men jeg har endelig fået styr på mit liv, min plan for fremtiden og så er jeg så ekstremt heldig at have så mange fantastiske læsere som gør mit liv så meget rigere.
Jeg tænkte at I lige skulle have en update, for outfitbilleder er fede, men I skal da også lige vide hvad der sker i mit liv.
XO Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Agnete 26. september 201421:10

  Jeg syns også det er rart at have styr på sit liv <3

 • Lisa 27. september 20149:54

  Godt at høre at du har fået styr på dit liv, så du kan nyde din fødselsdag – det fortjener du! <3
  – Og så er det altid hyggeligt at følge lidt med i dit liv og ikke bare dit tøjskab 😛

 • Frederikke 27. september 201421:59

  TILLYKKE med de18 år! 🙂

Leave a Comment