Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Lujo Keychains

lujo collageHej girls!
Jeg kan røbe for jer at jeg i fødselsdagsgave fik en utrolig lækker designertaske (jeg vil endnu ikke røbe hvilken en) men derfor fik jeg idag den idé at gøre den lidt mere personlig og speciel med en fin pels-hale – og jeg ved allerede hvor jeg skal købe en. Mærket ‘Lujo Fur‘ har de lækreste pels-haler som er lavet af ægte kaninpels, og jeg går i øjeblikket rundt og er rimelig forelsket i den hvide pels-hale, og den mørkeblå. Halerne koster 250 kroner, og det vil jeg egentlig gerne kaste efter sådan en nøglering, for at gøre min nye taske lidt mere personlig.
Hvad synes I om de pelsede nøgleringe? Jeg regner med at købe en snart.
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Esther Lakshøj Hansen 30. september 201420:00

    Er det en Celine Bag jeg kan spotte nede i hjørnet? 😀 😮 <3

  • Agnete 1. oktober 20147:42

    Wauw hvor er de haler fine <3

  • Frederikke 1. oktober 201410:27

    Synes de ser rigtig fine ud, men bryder mig ikke om tanken at de er lavet af ægte kaninpels. Jeg ville nok vælge et andet alternativ. 🙂

Leave a Comment