Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Lufter Stella

PicMonkey Collage1PicMonkey Collage

Hej mine piger! 
Så er det tid til endnu et outfitindlæg, og endnu engang sidder jeg med JA-følelsen i hele kroppen, over at kunne vise jer outfitbilleder som er taget med god kvalitet.
Igår kunne I gætte på hvad jeg havde fået i fødselsdagsgave fra Stella Mccartney, og mange af jer gættede det – jeg har nemlig fået den mest fantastiske Falabella-taske i mørkeblå af mine forældre. Jeg elsker farven på tasken, da jeg er kæmpe fan af metalliske farver, og især metallic-blue.
Udover min nye Stellababy, så har jeg på billederne iført mig hvide Reeboks, Calvin Klein jeans tee, H&M nederdel og den fine måne-halskæde fra PICO.
Hvad synes I om outfittet?
xx Whitta

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Isabella 2. oktober 201416:26

  Kan du give et link til din nederdel? Er helt vild med den!

 • Agnete 2. oktober 201418:01

  Wauw et fedt sæt og en skøn taske <3

 • Anna 2. oktober 201419:41

  Lækre billeder!

  Sikke en flot gave at få, wau! Må man spørg hvad sådan en taske koster? 🙂

 • Kathrine 2. oktober 201420:31

  Hvor er den lækker den passer så godt til din stil!! Stort tillykke med den 🙂

  knus kathrine
  blog: http://www.more-than-minimalism.squarespace.com
  bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/12841395

 • Amalie 3. oktober 201419:29

  hej skønneste Alberte! Hvor er jeg dog bare super inspireret af din stil, og hvor jeg dog ELSKER din blog!!! Hvor er din skønne t-shift fra? (Kan godt se den er fra calvin Klein, men har du andet man kan gå efter ;)) endnu engang tak for en lækker blog, og jeg håber du kn svare! 😀

Leave a Comment