Focus on // Danish blogger pt. 2

Caroline evigglad collage

Hvad er dit yndlings taskemærke?
Mhh.. Jeg er ekstremt glad for min Balenciaga City, der kan gøre et hvert outfit lækkert. Men hvis jeg økonomi var en ting der ikke fantes, så hang der stensikkert en klassisk Chanel 2.55 på min skulder. Altid.

Har du et stilikon, hvis ja, hvem?
Olsen tvillingerne. Ja, den er sikker. Men hvor gør de det dog fantastisk. Hvem der dog bare havde råd til at pryde sin gaderobe med The Row.

Hvornår startede din interesse for mode?
Den har nok egentlig altid været der, men er vokset i takt med at jeg er blevet mere bevidst om min stil og ikke mindst hvem jeg er. Min mor har sin egen tøjbutik og jeg har i mange år været med på modemesser, og jeg har på den måde nok haft svært ved ikke at blive betaget af modens kreative verden.

Hvad skal du bruge oktober måned på?
Oktober måned skal bruges med mine veninder, på at arbejde, på at drikke varme kopper kakao under dynen til en god film, på at se naturen klæde sig i nye varme farver og selv hoppe med på samme bølge.

Hvis du skulle gå med én bestemt slags jakke resten af livet, hvilken skulle det så være?
Åh. Jeg er en virkelig en jakke-dame. Jeg kan ikke få nok. Sidst jeg talte, havde jeg over 20 jakker hængende, så at fraråde mig alle mine jakke og lade mig tilbage med kun én ville gøre ondt. Men med henblik på hvad jeg bruger mest, må det være en varm, lang, klassisk frakke der må blive vinderen.

Hvilken er din yndlings danske blog?
Danske bloggere er generelt rigtig dygtige, og jeg følger med hos en del. Men særligt Trines Wadrobe synes jeg gør det fantastisk, hun var samtidig en af de første blogs jeg begyndte at følge i sin tid.

Hvad er dit næste modekøb?
Vil meget gerne udskifte min gamle pung med en ny fra balenciaga.

Find Carolines blog LIGE HER

Læs interviewet jeg har lavet med Sillewho LIGE HER alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Agnete 7. oktober 201418:44

    Elsker de her indlæg 🙂

  • kathrine 8. oktober 201410:59

    Elsker virkelig disse indlæg, det er fedt er der fokuseres på danske bloggere istedet for internationale 🙂 Jeg har foresten lige skrevet et indlæg omhandlende forvirringen mellem begreberne acting basic og normcore, det ville betyde meget hvis du vil læse det!!

    knus kathrine
    blog: https://www.more-than-minimalism.squarespace.com

Leave a Comment