Deichmann event

PicMonkey CollageSONY DSCSONY DSCPicMonkey Collage1Jeg var forleden til et hyggeligt Deichmann event, hvor vi fik lov til at se deres helt nye skokollektion, som de endda har lavet i samarbejde med en stor Italiensk blogger. Det var et dejligt event med lækker Italiensk mad, og det var hyggeligt at falde i snak med forskellige bloggere, som man ikke kendte så godt i forvejen. Udover god mad og fine sko, så fik vi også lov til at vælge vores helt eget par fra kollektionen, og snart modtager jeg de sko jeg valgte, med posten.
Jeg fulgtes med Sofie Parelius til eventet. Hun er ved at arbejde på at få sin blog overført til Bloggersdelight, så glæd jer.
Synes I at disse indlæg er interessante, for jeg kan godt lide ar dele mine oplevelser til events med jer, men kun hvis I finder det interessant. 🙂

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Cecilie B 10. oktober 201420:18

    Er heelt vild med sådanne indlæg! Glæder mig til og se dine nye sko 😉

  • Pernille 11. oktober 201410:23

    Jeg elsker disse indlæg. Så kan man også følge med i hvad du laver udenfor bloggen og hvor du får noget af din inspiration fra! <3

  • Agnete 11. oktober 201414:47

    Wow hvor er du heldig og sikke nogle skønne billeder <3

Leave a Comment