Blazer saturday

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3

Blazer: American Vintage
Top: Vila (køb her)
Sko: Reebok
Bukser: Won Hundred
Halskæde: Orelia

Hej piger! Jeg er desværre stadig meget syg, men jeg har fundet et indlæg frem fra “gemmeren” med et par outfitbilleder. Jeg er blevet slået helt ud af denne sygdom, og jeg er meget frustreret over det, for jeg føler at jeg har så mange indlæg og ting at vise jer, og jeg vil så gerne igang med at blogge uden pauser. Desværre må jeg lige blive rask først, og det kan kun tiden bestemme hvornår sker. Jeg skal om ti dage indlægges til en undersøgelse på hospitalet, for at finde ud ad hvorfor jeg lider af denne her sygdom, som gør at jeg har det så slemt og har så ondt – og forhåbentligt kan jeg få noget medicin efter den undersøgelse, som kan gøre mig rask for alvor. 😉

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Katrine Guldbæk 18. oktober 201415:58

    Super lækkert outfit og vildt lækker blazer 🙂

  • Agnete 19. oktober 201412:16

    Super fedt oufit. Du er bare en skøn g smuk tøs <3

Leave a Comment