What you didn’t see on the blog

insta lately collage

Jeg er jo en ivrig instagrammer, og bestræber mig på at ligge et billede ind én gang om dagen mindst, og ofte billeder som ikke bliver set her på bloggen.
Ovenover kan I se nogle forskellige billeder – billeder fra min hverdag.
Det største af billederne er af mig og Cecilie Stenfeldt, som er igang med at tage outfitbilleder. Amanda Svendsen tog billedet, og det er et af mine favorit instagram-billeder, da jeg synes det er vildt sjovt at hun fangede mig imens jeg var i luften. Grunden til at jeg hoppede, var ganske enkelt fordi at jeg ville se om jeg kunne hænge så tilpas lang tid i luften, at jeg kunne nå at tage et billede oppefra og ned (Det lykkedes ikke, tyngdekræften vandt desværre.)
Udover dette billede, kan man på min instagram også se små detaljer fra outfit’s som jeg viser på bloggen. jeg er vild med at vise smykke-detaljer og små sneak-peeks af mit tøj. På instagram viser jeg også engang imellem billeder af natur, eller af bylivet som jeg befinder mig i – elsker at tage billeder af københavn, da det er en spændende by og også er mit barndoms-hood. Sidst men ikke mindst tager jeg mange billeder til Instagram, når jeg er til blogger-events, og det sidste billede man kan se på collagen er af Ida og Sofie Parelius som jeg hang ud med til Deichmann-eventet.
Følger I mig på instagram?

Jeg hedder BERTEWHITTA derinde, og I kan følge mig LIGE HERalberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Agnete 23. oktober 201417:16

    øv øv jeg ikke har instragram :'(

Leave a Comment