Fell in love last day

SONY DSCskoSå er det sket! Jeg har fået lidt af en romance pt.
Ikke med en fyr – nej endnu bedre! – Jeg har fået en romance med et par utrolig fine stiletter, som jeg ikke kan få ud af hovedet. Som I måske har gættet er det disse sko som jeg fandt da jeg var til pressedag hos et lækkert pressebureau.
Jeg har nok aldrig været så forelsket i et par stiletter, og jeg må nød til at eje dem. Hvad synes I om dem?

Jeg er iøvrigt gået en bitte smule ud af inspiration i øjeblikket, og vil rigtig gerne høre jeres ønsker til indlæg! Jeg elsker at lytte til jer, og tage jeres respons og kommentarer til mig, så I skal endelig ikke være bange for at komme med ideer til hvad bloggen kunne gøre, for at blive endnu bedre.

xx Whitta

 

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Cecilie B 25. oktober 201419:29

  Hvor er de lækre sko fra? Jeg er helt væk i dem! Kan godt forstå dit crush!

 • Agnete 25. oktober 201419:56

  WOW fatter dit crush hvor er de fra :O?

 • Sine Kirstine 26. oktober 20146:17

  Jeg ved godt du ikke går specielt meget op i make up, men gad godt at du laver et eller to indlæg om din make up samling eller et look.

 • Emma-Marie 9. november 201410:04

  En helt almindelig hverdags-opdate ville være SÅ hyggelig!

Leave a Comment