Working nine to five

PicMonkey Collage1 SONY DSC PicMonkey CollageJakke: Genbrug – Jeans: Dr. Denim + DIY
Sko: Pieces – Knit: COS – Taske: Stella Mccartney

Hej girls! Jeg var igår til endnu en pressedag. Jeg startede dagen ud i sengen med slem kvalme og migræne, men da klokken blev to, så var det som om at migrænen aftog helt vildt, og jeg besluttede mig derfor for at tage til lidt flere pressedage inde i byen. Jeg havde dette outfit på, som jeg skyndte mig at fixe sammen, da jeg var rimelig tidspresset.
Grunden til overskriften er faktisk fordi at den sang blev spillet til et af de presse-events jeg var hos, og nu har jeg den på hjernen. Jeg er stor fan af den sang, men nu vil jeg gerne snart have den væk, haha.
Hvad synes I om outfittet?

xx Whitta

 

instagram followalberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Rosa Line Mustall Christensen 25. oktober 201413:20

    Woow! Jeg er vild med din jakke!

  • Agnete 25. oktober 201419:55

    Fedt oufit og specielt jakken. Du har stil selv under tidspress

Leave a Comment