Falling for fall

PicMonkey Collage3SONY DSCPicMonkey Collage2SONY DSCPicMonkey Collage1SONY DSCPicMonkey CollageBlazer: Elise Gug (Similar here) // Bukser: Zara (Similar here) // Sko: Ash // Halskæde: &other stories // Ring: Stine A // Armbånd: Ukendt

Jeg mødtes igår med søde Sofie Parelius for at tage lidt outfitbilleder. Det er så superheldigt at mig og Sofie bor utrolig tæt på hinanden, så det er virkelig nemt for os lige at mødes et kvarter eller en halv time, og lige tage lidt billeder, inden at vi skal videre med dagligdagens små kedelige opgaver.
Hvad synes I om outfittet?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Agnete 26. oktober 201412:21

    Virkelig smukt oufit og smukt sted hvor billederne er taget 🙂

  • Milla 26. oktober 201413:39

    Elsker den måde du redigerer dine billeder på :))

    sisepuedee.blogspot.dk
    -Milla

Leave a Comment