Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Zara Lookbook November

zara lookbook færdig zara lookbook3 zara lookbook færdig1 zara lookbook færdig2Så nærmer vi os meget snart November, og et af mine yndlings highstreet-brand nemlig Zara, har nu udgivet deres lookbook fra November. Der viser de nogle af deres nye styles, som man i denne måned kan finde på deres side. Jeg elsker når mine yndlingsbutikker laver lookbooks, og selv hvis man ikke kan lide tøjet, så kan man altid finde noget inspiration – ikke sandt?
I kan se hele lookbooken på DETTE LINK
Hvad synes I om deres lookbook for denne måned?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment