Black and White

blogSkjorte: Ivan Grundahl (Similar here) – Sko: Pieces
Bukser: Dr. Denim – Halskæde: Stjålet fra min mor

Jeg tog forleden et par billeder af dette outfit, som udelukkende består af sort. Derfor synes jeg også at det var rimelig passende at redigerer billedet i sort-hvid. Hvad synes I om det fine outfit?
Som nogle af jer muligvis kan se, så har jeg i dette indlæg droppet billed-collagerne som jeg plejer at lave i outfitindlæg, men i stedet er de blevet lidt større. Hvad foretrækker I? Billed-collagerne, eller de større billeder?

xx Whitta

instagram follow

alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Emilie 28. oktober 201415:57

  Kære Alberte
  Jeg ELSKER virkelig din blog, men jeg er personligt mere til dine billed-collager 🙂
  Knus Emilie (happiness in our stars)

   • Emilie 28. oktober 201420:26

    Jamen, så synes jeg at du skal holde dig til collagerne -du skal jo gøre hvad du bedst selv kan lide! <3
    Knus Emilie

 • Agnete 28. oktober 201420:05

  sSmuk sæt og fed redigering 🙂 Men fortrækker colager 🙂

 • Emma Kirstine 28. oktober 201421:41

  VIldt fedt outfit! En blanding kunne også være fint! <3

 • Anne 29. oktober 201420:45

  Du er simpelthen SÅ flot!

 • auto insurance qoutes 3. april 201512:21

  Thank you for that wise critique. Me & my neighbour were preparing to do some research about that. We obtained a very good book on that matter from our local library and most books where not as influensive as your details. Im very glad to see this kind of info which I was searching for a lengthy time.

Leave a Comment