Cheap vs. expensive // Bodycon

dresses

1) Stine Goya kjole – KØBES HER (Expensive) // 2) Leopard kjole – KØBES HER (Cheap) // 3) Blå kjole – KØBES HER (Expensive) // 4) Hvid kjole – KØBES HER (Cheap) // Blad kjole – KØBES HER (Cheap)

Så er det blevet tid til et lille indlæg med alternativer til den fine Stine Goya kjole, som jeg tidligere har flashet lidt på bloggen. Kjolen er rimelig dyr, så jeg tænkte at det kunne være en god idé til et indlæg, at vise jer et par stramme bodycon-kjoler, som ikke er så høje i prisklassen. Nogle af disse kjoler er dog stadig rimelig dyre, men ikke helt så dyre som Stine Goya kjolen.
Alle kjolerne er fundet på Asos, og jeg er selv rimelig meget in love med dem allesammen.
Hvad synes I om dem?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Pernille 28. oktober 201419:58

    jeg har altid været forelsket i den på billede nr 1 men elsker virkelig også en på billede 5. Må lige kigge nærmere. Og så må jeg indrømme jeg kan virkelig gode lide at der engang imellem kommer indlæg som disse som er lidt anderledes end de andre!

      • Pernille 28. oktober 201420:02

        Uhh det vil være fedt så kunne man også få en chance for at se den i virkeligheden.

Leave a Comment