Miss Glossy finalist!

SONY DSC SONY DSC

Hej søde piger! I øjeblikket sker der rigtig mange ting i mit liv. Imens dette indlæg bliver udgivet (planlagt indlæg), så er jeg desværre på hospitalet for at blive undersøgt pga. min mave, men udover dét så sker der nærmest kun gode ting i mit liv. I forgårs fik jeg en besked om at jeg er i finalen til at blive Danmarks Miss Glossy, hvilket betyder at jeg kan bliver Casting Cream Gloss ansigt udadtil hvis jeg vinder, og komme på reklamer og annoncer for Casting cream gloss. Jeg har altid haft en kæmpe drøm om at blive model, men desværre gør min højde at det nærmest er en helt umulig kamp, så at jeg har en chance for at blive deres Miss Glossy og komme i reklamer og annoncer (i f.eks. Elle) for mærket, det betyder alverdens. Mere end man kan beskrive, tror jeg. Konkurrencen bliver afgjort idag, så jeg er naturligvis megaspændt, og I er meget velkomne til at krydse fingre for mig. Jeg ved godt at der er meget lille chance for at jeg vinder. Vi er ti piger i finalen, og kun to piger bliver udvalgt, men det ville bare være så vildt og en drøm som ville gå i opfyldelse.

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Justanotherblogger 29. oktober 201416:17

  årh jeg krydser fingre for dig søøøøde. Hvis du vinder så skaf lige mig en modelkontrakt. Hahahaha

 • Agnete 29. oktober 201416:51

  WOW KRYDSER FINGRE FOR DIG <3 du ER SÅ SMUK OG DU VILLE PASSE PERFEKT <3

 • Signe 29. oktober 201417:20

  Hold fast hvor er du sej! Stort tillykke med sejren! (det er nu fortjent)

 • Cecilie B 29. oktober 201417:21

  KÆMPE TILLYKKE MED SEJREN! DET ER FOR SEJT! <3

Leave a Comment