Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Endnu engang kastet tilbage i sygesengen

SONY DSC SONY DSC

Ih altså! – Al min sygdom burde jo næsten have sin egen kategori her på bloggen, så ofte som det efterhånden sker. Jeg synes det er så drøn-ærgerligt at hvergang bloggen kommer ind i en fed rytme med daglige indlæg, så bliver jeg syg, og er endnu engang tvunget til at holde bloggen i bero. Nå, men jeg prøvede alligevel idag at lette bagdelen op af sengen, for at knipse et par billeder af et par ting, som gør mine sygedage lidt nemmere. Det ene er disse dejlige Lakeroler, og så selvfølgelig en helvedes masse magasiner. Jeg er helt vild med det Eurowoman som er udkommet i denne måned, og vil helt sikkert opfordrer folk til at købe det. Inde i bladet er der en lang artikel om Victoria Secret, som faktisk gav mig helt ny interessant viden om mærket.
Årh jeg vil bare sige undskyld for at jeg endnu engang forsømmer bloggen, for det er virkelig ikke meningen, og jeg vil jo så gerne. Jeg tager en masse panodiler, blomsterdråber og alt muligt andet godt, og så er jeg forhåbentlig snart tilbage i fuld vigør.

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Pernille 1. november 201418:56

    God bedring til dig ligger også selv syg. <3

  • Agnete 2. november 201420:59

    Hvor er det synd for dig din stakkel men god bedring <3<3

Leave a Comment