Og pludselig havde man kindben!

SONY DSCSONY DSC

“What?” Tænker I måske. “Er hun begyndt at lave beauty-indlæg?” Tænker nogle andre muligvis. Det er altså lidt en engangs-forestilling, for som jeg har sagt til jer før, så er jeg elendig til makeup, og jeg har slet ikke tålmodighed til at pynte på de små fine detaljer som man jo skal, når man ligger makeup.
Når det er sagt, så er det her produkt altså for godt, til ikke at dele med jer. Jeg vil starte med at informerer jer om at jeg IKKE er sponsoreret af MAC, så I skal ikke frygte at jeg fylder jer med sludder, som nogle af jer tror at jeg gør, hvis jeg laver et sponsoreret indlæg. Men denne blush, har pludselig givet mit ansigt kindben. Jeg har ikke særlig fremhævede kindben, men denne blush kan på magiskvis fremtrylle dem så nemt som ingenting, og jeg er ret blown-away over det, for jeg har aldrig rigtig oplevet en blush, som mestrede den effekt så godt. Blushen hedder ‘A24 Love Thing Mineralize Blush’ og er købt i MAC på strøget.

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Anne 3. november 201415:53

    Hvor ser den flot ud. Det ville være skønt hvis der snart kommer et indlæg hvor blushen er taget i brug.

  • Sine Kirstine 3. november 201416:18

    Det kan være jeg skal prøve den, nu hvor min e.l.f. blush ikke længere matcher min hudtone.

    Jeg er meget bleg, så skal have en meget svag og sart farve, hvilken tænker du vil være bedst til mig? “Dainty” eller “New Romance”

Leave a Comment