Waiting at the parking lot

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCJakke: Sheinside – Knit: Monki – Ring: Uknown
Armbånd: Unknown – Sko: Pieces – Bukser: DIY

Hej piger! Forleden dag var jeg til et presse-event hos et bureau, og jeg var iført dette outfit. Outfittet er råt og samtidig casual, hvilket er en kombination som jeg er stor fan af. Sødeste Sofie Parelius som har taget billederne fik mig også til at bevæge mig lidt på nogle af billederne og få lidt liv ind i dem, og det synes jeg faktisk fungerer supergodt. Sofie tager selv de fineste outfitbilleder til sin blog, og hun er fantastisk til det med poseringer, haha.
Hvad synes I om outfittet?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Agnete 8. november 201416:54

    Skønne skønne billeder <3 Stor ros til Sofie <3

  • Sif Qvash 9. november 201410:19

    Virkelig smuk og enkelt outfit. Er hel vild med det. ^^

Leave a Comment