A Winter’s tale // I Recommend

SONY DSC SONY DSCDet skal ikke være nogle hemmelighed at jeg er en ivrig modeblad-læser. Der er intet som at lave sig en kop te, sætte sig i sofaen, slå benene op på sofabordet, og læse et modeblad. Blandt mine favoritmagasiner er Elle, Cover, Eurowomen og Costume, men faktisk læser jeg dem alle, haha. Men fordi at det giver så meget inspiration til mig, så vil jeg naturligvis gerne tippe jer om sider i magasiner, som jeg personligt har fået noget ud af – for så kan I jo gå ud og købe magasinet og måske få samme inspiration.
Jeg er vild med det nyeste Elle, men særligt deres modeserie “A winter’s tale” var interessant. Modeserien er eventyrlig og det er nogle fantastiske billeder.

Har I et favoritmagasin? Hvis ja, hvilket er det så?
xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Agnete 15. november 201419:47

    Er ikke til modeblad men smukke billeder<3

  • Maja 15. november 201420:14

    Jeg er kæmpe fan af ELLE og ELLEsker det. Har læst det i omkring de to år nu og har faktisk lige fået et 6 måneders abonnement til det. Min store drøm er også at jeg en dag kunne komme til at arbejde på magasinet, eller i hvert fald at arbejde på et modemagasin.

Leave a Comment