Purple theme // Outfit sneak peek

PicMonkey Collage

Hej sødeste piger! Forleden dag var jeg til et spændende event, som havde dresscoden “Sort med et twist af lilla.” Det var ret specielt at være til et event med dresscode, for det plejer der ikke at være. Jeg havde det meget svært med at skulle finde noget lilla i min garderobe, men jeg fandt da et lyselilla bælte, mit lilla havmonster (vedhæng) OG mit fine armbånd som har en lilla kvast.
Jeg fik taget et par outfitbilleder inden eventet, som jeg meget gerne vil vise jer – men jeg tænkte at vi lige skulle øge spændingen med et sneak-peek, hvad siger I til det? 😉

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 17. november 201411:38

    Glæder mig til at se mere og elsker armbåndet <3 Og god ide med dresscode

Leave a Comment