Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Not cold at all..

PicMonkey Collage2SONY DSC PicMonkey Collage1 SONY DSCBukser: Topshop (Similar here) – Top: Topshop (Similar here) – Ringe: Hvisk – Sko: Reebok – Armbånd: The Vintage

Så er det tid til endnu et outfitindlæg som blev taget i bidende kulde (hæhæ.) Jeg købte forleden en superfed crop top fra Topshop, og selvom den måske ikke passer så godt til vejret pt. så ville jeg gerne vise jer den her på bloggen, så jeg måtte jo ud i kulden og tage mig sammen, og forsøge ikke at se ud som om at mine arme var ved at fryse til is.
Hvad synes I kære læsere om outfittet? Glæder mig lidt til at høre jeres mening. 😉
xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment