Dots from ZARA

PicMonkey Collage4 SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSCBluse: ZARA (Køb her) – Bukser: ZARA – Cap: H&M (Lignende købes her) – Sko: Ganni (Købes her) – Armbånd: Hvisk – Halskæde: Hvisk

Hej søde piger! Så er det blevet tid til endnu et outfitindlæg, som er blevet skudt i min hyggelige gade. Jeg ved godt at mange af mine outfitbilleder har denne baggrund, men når man kommer hjem fra skole og er træt og stresset, så er det bare nemmest lige at gå ud af havelågen og ud på gaden.
Forleden dag var jeg et smut i Fields, som er et shoppingcenter i københavn. Jeg må indrømme at jeg faktisk ikke er særlig glad for fields, og butikkerne som man kan finde er heller ikke min kop te – bortset fra én! Fields har nemlig en ZARA, og da ZARA har valgt at lukke indtil 2015 inde på strøget, så må man jo tage til Fields for at få sit ZARA-fix. Og i weekenden da jeg besøgte butikken, skuffede den mig naturligvis heller ikke, og jeg kom hjem med den fineste plettede bluse, som har et virkelig fint og feminint touch. Blusen fungerer både til fest (med en stram nederdel og høje stiletter f.eks.) eller til hverdag med et mere råt twist, og jeg er jo stor fan af alsidige items som kan fungerer til lidt af hvert. 😉
Hvad synes I om outfittet?

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 5

  • justanotherblogger 20. november 201411:25

    Årh de billeder har jeg da ist været rigtig god til at tage, hva`? 😉

  • aGNETE 20. november 201420:17

    Meget smukke billeder og smukt sæt <3

  • Emma-Marie 2. december 201415:51

    Smukt outfit!

Leave a Comment