Nyt samarbejde // Breaking News

hviskSONY DSC SONY DSC

Hej piger! Nu er det tid til at løfte sløret for mit nye samarbejde.
Jeg er nemlig blevet blogger-ambassadør for et nyt smykkefirma ved navn HVISKJeg blogger naturligvis stadig hos Bloggersdelight, men jeg kommer til jævnligt at blogge om Hvisk’s smukke, simple og feminine smykker, som også i det længere løb kan give jer nogle lækre fordele og optimerer bloggen. 🙂
Jeg fik forleden lov til at låne nogle fine halskæder fra deres kontor inde i byen, fordi at jeg vil lave en lille afstemning med jer!
Jeg vil nemlig gerne høre hvilken af disse tre halskæder I allerbedst kan lide? Hvis I fik lov til at vælge en, hvilken skulle det så være? Jeg er selv en sucker for den lille guldhalskæde med det rude-formede vedhæng.

Glæder mig til at høre jeres mening.
xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 16

 • aGNETE 20. november 201420:19

  Må blankt indrømme jeg sukker efter den med fejren hvor kan man få disse :)?

 • Cecilie B 20. november 201420:32

  Den i midten! Men udelukket på grund af, at jeg ikke bære guld smykker.. Ellers er de alle super flotte 😀

 • Camilla Mikkelsen 20. november 201420:42

  Den oxyderede eller fjeren 🙂

 • Amy Dyrholm 20. november 201421:16

  Det er svært at vælge! Halskæden med den lille fjer er rigtig fin 🙂

 • Pernille 20. november 201421:17

  OMG det her er jo helt vildt fedt! Er helt vilde med de smykker. De er så enkelte og kan gå til alt! Jeg er helt vilde med dem Jeg er helt vild med den guld farvede det rude vedhænget og der er også el eller andet over den sorte/sølv farvede, Glæder mig virkelig til at høre mere om dette og til man kan få fat i de her smykker for jeg er helt vilde med deres enkelte look.

 • Katrine 20. november 201421:58

  Jeg kan virkelig godt lide dem alle sammen og kan ikke vælge én, så mine ‘ynglings’ eller hvad man skal sige er halskæden i midten og den med fjerden..

 • Pernille 20. november 201421:59

  Den med lille firkantede vedhæng, uha, jeg må give dig ret i at det er den aller fineste!

 • Ninna 20. november 201422:13

  jeg synes at de alle 3 er meget smukke, men da jeg ikke selv går med guld-smykker, ville jeg vælge den oxyderede <3

 • Sine Kirstine 22. november 20146:54

  Jeg elsker halskæder med metal fjer forenden, så det er nok guld halskæden med fjeren jeg ville vælge.

 • Oline 22. november 20149:31

  den med fjeren er så fin, synes jeg! 🙂

Leave a Comment