All White and stuff

SONY DSC SONY DSCSONY DSCTop: Isabel Marant (Købt i genbrugen O-S-V) – Bukser: Topshop (Køb lignende her) – Halskæde: Hvisk – Sko: Reebok

Hej smukke piger – prøv lige at gæt hvad jeg skal i aften?
Jeg skal stå foran et stort publikum på min skole, og læse to af mine tekster højt! Jeg er rystende nervøs, og jeg ved slet ikke om jeg kommer til at gennefører det, men jeg vil bare så gerne gøre det. Jeg går jo på en skole med en tekst-linje, hvor vi skriver tekster, både indenfor manuskripter, prosa, noveller osv. og nu skal der være åbent hus på skolen, hvor vores linje skal læse op. Så nu ved I lidt om hvad der idag skal ske i mit liv, og please kryds fingre for mig 16:30 og 18:30, så er I bare for dejlige!
Hvad synes I ellers om mit ‘outfit of the day’? Jeg besluttede mig for at køre totalt hvidt tema, og jeg følte mig faktisk rigtig godt tilpas.

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Caroline 21. november 201415:52

  Krydser fingre for dig 🙂 Hvilken skole er det, du går på? Er det et gymnasie?

 • Josefine 21. november 201418:03

  Lækkert outfit!!!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Cecilie Binau 21. november 201419:17

  Rigtig fint outfit, det klæder dig med helt hvidt! Jeg ville dog ikke selv føle mig tilpas i det 🙂

 • Agnete 21. november 201419:33

  Vildt skønt oufit og det lyder til at være en fed skole <3

 • Simone 21. november 201422:40

  Held og lykke! Plus det er et fantastisk outfit!
  //Simone
  http://www.tomgang.bloggersdelight.dk

Leave a Comment