Glæd dig til jul på Whittaheart!

SONY DSC SONY DSCSå er det sku snart jul – Ja, det er ikke helt til at fatte synes jeg. Jeg føler det som om at det var igår at det var juleaften, og jeg gik rundt og glædede mig til modeblogprisen 2014, og til at høre mere fra bloggersdelight, som jeg var ved at skrive kontrakt med.
Jeg er så mega taknemmelig for jer, mine læsere. Jeg er så mega taknemmelig for at I hver dag sætter jer ned, læser mine indlæg og vælger at bruge jeres tid på at høre på det som jeg har at formidle til verden. 😉 For at vise min taknemmelighed skal der selvfølgelig afholdes den lækreste adventskalender på bloggen i år – og gaverne som I kan vinde, er superlækre og ret Wow-agtige, så I kan godt glæde jer. Jeg vil selvfølgelig ikke afslører alle gaverne, for det skal naturligvis komme som en overraskelse, men jeg kan løfte sløret for én af gaverne – nemlig denne overdådigt lækre Naked Palette, som mange unge piger allerede har sat på deres ønskeliste i år.
Så glæd jer til jul på Whittaheart – det gør jeg i hvertfald!

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 21

 • Agnete 21. november 201419:34

  åh syns virkelig den er grim så glæde rmig til de andre præmier 😛

 • Josefine 21. november 201420:05

  Iiiih hvor lækkert det ser jeg virkelig frem til!
  Dit arbejde på bloggen er kun blevet bedre og bedre, glæder mig altid til at læse dine indlæg! Keep up the good work!

  Kig gerne forbi: http://byus2you.blogspot.dk

 • Anna 21. november 201422:10

  Du er den sødeste blogger, og den pallette gad jeg godt have fat i. <3

 • Sine Ho Shun Olsen 21. november 201423:05

  SO MUCH LOVE TO YOU AND NAKED 3 !!
  – Glæder mig til JUL 🙂

 • Matilde 22. november 201411:10

  Årh hvor lækkert!! :O Synes lige du skal have lidt ros for din mega fede blog! <3 Ih, hvor er jeg vild med den!

 • Sine Kirstine 22. november 201415:26

  Har allerede naked 3, så må vel vente på de andre ting

 • Cecilie Binau 22. november 201415:29

  Ej, hvor lækkert!

  bloggingbycecilie.blogspot.dk

 • Pernille 22. november 201416:58

  Det her er virklig fedt!! Ser frem til det.

 • Mette Jensen 22. november 201419:02

  Ihhh….. altså at læse med på din blog er jo en fornøjelse i sig selv, men at du så lige kommer med sådan en dejlig udmelding – nu er jeg helt klar på jul! 🙂

 • Mai 22. november 201419:10

  Hvor fedt Alberte!
  Jeg glæder mig super meget til at deltage i konkurrencerne. 😀 ♡
  Det er bare en super god blog du har Alberte. Du gør et super godt job. :D♡ Fortsæt med det.

 • Anna 23. november 20140:35

  Lækkert, lækkert, noget at se frem til. 🙂

 • Freja 24. november 201415:10

  Uh den palette er skøn.

Leave a Comment