Thank god it’s weekend!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCJakke: Gat Rimon (Købt i luksusgenbrugen The Vintage) – Top: Topshop (Køb lignende her) – Sko: Købt i en ridebutik – Bukser: ZARA – Halskæder: HVISK (Kom til Hvisk hjemmeside her)

 Hej sødeste piger! ENDELIG er det weekend, og aldrig har jeg haft mere brug for det. Igår var jeg henne på min skole og læse mine digte og tekster op, da vi holdt åbent hus – og det var vanvittigt nervepirrende. Mine tekster var rimelig personlige, så at læse dem for et publikum var meget specielt. Idag er jeg ramt af mega træthed, og derfor skal dagen bare bruges på at slappe af og gå nogle små ture med min hund. Hvad vil I gerne se mere af på bloggen? Jeg vil vildt gerne høre jeres indputs til forskellige indlæg, for I er altså ofte virkelig kreative!
Hvad synes I om mit grønne outfit?

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Emilies 22. november 201411:48

  Kære søde Alberte
  Smukke billeder, og din frisurer er bare helt vildt pæn til dig!!!!!
  Knus Emilie

  (Happiness in Our Stars)

 • Agnete 23. november 201410:23

  Wauw et fantastisk sæt 🙂 Jeg elsker gåret og din make-up er såå smuk <3

 • Amalie 23. november 201415:22

  Hej, må vi måske høre et af dine digte? 🙂

Leave a Comment