Camel day

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCJakke: Zara (købes her) –
Tørklæde: Acne Køb i en anden farve her og Køb den i camelfarvet her 

Hej smukke piger! Så er det mandag igen, og for mit vedkommende står den idag på skole, og derefter total afslapning. Jeg går i øjeblikket rundt med en rigtig slem træthed, og jeg mistænker lidt at det er vejret som gør det. Denne uge bliver ret spændende, for jeg skal både snakke lidt med et tv-selskab, omkring noget tv, så skal jeg besøge et skomærkes showroom og lave lidt blogging om deres lækre produkter, og sidst men ikke mindst, så skal jeg om søndagen skyde årets adventskalender igang til jer!
Hvad synes I om mit Camel-look? Til dem som ikke ved det, så er ‘camel’ navnet på den farve mit tørklæde og jakke har.

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Agnete 24. november 201415:57

  Wow et smukt oufit og du er bare skøn ogdå <3

 • Pernille 24. november 201416:31

  Jeg elsker de farver, Det er et utroligt flot og helt igennem smut outfit og så klæder det dig utrolig godt med dit hår sådan.

 • Sine Kirstine 24. november 201417:36

  Elsker din håropsætning.

 • Nadja 24. november 201421:17

  Jeg er helt forelsket i tørklædet, og hvor er du altså smuk, Alberte! ❤︎
  Må jeg spørge hvad du redigerer dine billeder i? De er alle så gennemførte!

   • Nadja 24. november 201422:05

    Åh, fedt! Det bruger jeg faktisk også selv 😀 Tak for svar <3

Leave a Comment