Wearing necklaces from HVISK

SONY DSC PicMonkey Collage SONY DSC

Hej søde piger! I sidste weekend var jeg sammen med søde Natalie fra bloggen justanotherblogger.org, og vi tog billeder af fine smykker fra HVISK. HVISK bliver iøvrigt lanceret i denne uge, så hold jer opdateret!
På disse billeder har jeg to af mine yndlings-halskæder fra deres mærke på. Jeg er blevet ret stor tilhænger af at have to halskæder på med hver deres længde, når jeg sammensætter et outfit – endnu en stor grund til at investerer i en hulens masse af dem, haha 😉
Hvad synes i om hvordan jeg har matchet halskæderne? Lad mig høre fra jer i kommentarfeltet, det er så hyggeligt når I kommer med jeres mening.

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Laura 24. november 201420:22

  De er superfine, men hvad er prisen for sådan et smykke?

   • Laura 24. november 201421:42

    Taaak! 😀

 • Agnete 25. november 201413:50

  Jeg syns de er virkelig fine <3 Glæder mig til at se priser <3

 • Emma-Marie 2. december 201415:56

  De er bare Så fine!!

Leave a Comment