Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Jeg har gjort noget skørt

SONY DSC

Tidligere idag skrev jeg et indlæg, hvor jeg fortalte om min spontane gåtur ind til byen. Det var en meget spontan “lille” tur, men den endte alligevel med at jeg købte noget meget, meget dyrt! Jeg kom nemlig hjem med et item fra IRO! Jeg vil sige til mit forsvar, at det er et stykke tøj, som jeg har ønsket mig vildt længe, og som jeg har sukket efter, lige siden butikken åbnede i Østergade for et godt stykke tid siden.
Så nu ejer jeg også et stykke tøj fra IRO – og jeg fortryder intet!
Se med imorgen, for at finde ud af hvilket item det er, jeg har fået købt mig fra butikken. 😉

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Nadja 25. november 201421:50

  Spontanitet er godt for helbredet!
  Jeg glæder mig vildt til at se, hvad du købte! <3

   • Nadja 26. november 201415:21

    Jeg ved ikke om det er videnskabeligt bevist, haha 😉

 • Agnete 26. november 201411:36

  Ih hvor gjorde du mig spændt :O

Leave a Comment