White lights

PicMonkey Collage SONY DSC PicMonkey Collage1Jeg har glædet mig som en gal til at vise jer denne buksedragt, så det er en fornøjelse for mig at kunne lave dette indlæg. Jeg var nemlig forbi IRO i weekenden, og kom hjem med denne buksedragt, som jeg har sukket efter i mange måneder. Buksedragten kostede så også en hel månedsløn, men sådan er det jo  – jeg vil hellere have færre ting som jeg er vildt forelsket i, og ikke føler at jeg kan leve uden, end en masse ting, som jeg kun kan lide en smule.
Billederne ovenover er taget da jeg var på vej til fødselsdag i søndags. Jeg er glad for kontraster og i dette outfit har jeg taget sorte adidassko på, for at bryde det meget fine og feminine design som buksedragten har.
Hvad synes I om buksedragten?
jeg vil snarest lave et lille indlæg med tips til budgetvenlige buksedragter.

xx Whitta

 

 

 alberte whitta fashion blog

Comments: 16

 • Agnete 26. november 201411:38

  Hvor er den smuk <3

 • Nadja 26. november 201415:19

  Ej, den er fed! 😀

 • Anonym 26. november 201419:02

  Hold da op, hvor er den smuk. Og den klæder dig super godt 🙂

 • Regitze 26. november 201419:09

  Hej Alberte! 🙂
  Vi er to piger som er i gang med projektopgave om sociale medier. Det ville være en kæmpe hjælp hvis du ville svare kort, på nogle helt simple spørgsmål. Hvis du kunne tænke dig at hjælpe os, så skriv venligst til gitze1999@hotmail.com

  Tak på forhånd! 🙂

  Har du forresten et link til buksedragten? Den er jo helt vildt lækker!!

 • Pernille 26. november 201419:12

  Jeg er helt vild med den. Jeg ELSKER dens design og især overdelen er jeg helt tosset med!!

 • Anna 26. november 201420:00

  Den er flot til dig, men jeg ville personligt ikke selv finde på at smide så mange penge efter sådan en, der nok koster en bondegård. Men den klæder dig. 🙂

 • Caroline 26. november 201421:25

  Den er rigtig fin til dig! Hvad gav du for den, og hvilken butik købte du den i?

 • Signe 29. november 201410:17

  Nej, hvor er den flot! 😀

Leave a Comment