Musthave // Extraordinary oil

SONY DSCSONY DSCHej girls! Idag vil jeg give jer et lille beautytip. Jeg har før sagt at jeg ikke går særlig meget op i beautyprodukter og det gør jeg altså stadig ikke – men det var alligevel lidt en åbenbaring, da jeg prøvede denne Extraordinary oil fra Loreal – og den er virkelig ekstraordinær. Dette skriver jeg ikke fordi at det er sponsoreret, men simpelthen bare et tip, som jeg mener VIRKELIG er værd at tage med sig, for ens hår bliver utrolig glansfuldt, blødt og man får et rigtig lækkert fald, når man har påført olien i hårspidserne.
Hvad bruger I til at pleje jeres hår?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Pernille 28. november 201412:18

  Jeg bruger en eller anden olie som jeg ikke kan huske navnet på. Jeg bruger den når jeg har været i bad og putter den i mine fugtige spidser og så får jeg utrolig blødt hår, men er snart ved at løbe tør og så skulle jeg måske prøve denne. ;D

 • Pernille 28. november 201413:27

  Jeg bruger Nashi’s argain oil, den findes både som spray og balsom og vist også nogle flere ting, men den er fantastisk god!

 • Agnete 28. november 201415:27

  Bruger hårkur en gang om ugen <3

 • Laura 28. november 201418:30

  Jeg bruger Kevin Murphy’s YOUNG.AGAIN Treatment Oil, som er det bedste, jeg nogenside har gjort for mit hår! Den kan klart anbefales. Sammen med hårkuren fra samme serie har man blødt og glansfuldt hår i flere dage! <3

Leave a Comment