Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Moderne adventskrans

SONY DSCSONY DSCSONY DSCPicMonkey CollageHej sødeste piger! Lige da man troede at det ikke kunne blive mere advents-agtigt i blogland – men det kan det! Jeg vil nemlig gerne vise jer, hvordan jeg forvandlede den klassiske kubus-lysestage til en adventskrans/adventslys.

Ved hjælp af snor og de fineste små julekugler fra butikken Notredame, blev den nemlig straks meget mere julet. Ovenover har jeg lidt billeder fra DIY-processen, og nedenfor, kan I se det endelige resultat, hvor jeg også har fundet en lille fin fugl, som jeg har bundet til lysestagen.

SONY DSC PicMonkey Collagealberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Anna 30. november 201419:47

  Jeg elsker virkelig kubus-lysestager, de er de smukkeste! 🙂

  Men hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg altså ikke at din adventskrans er blevet særlig julet. For mig skal der også helst være noget rødt eller grønt ind over, før at det blive rigtig julet. 🙂

  I min familie har vi tradition for at købe en grankrans, og så stikke nogle lys i, binde perler om grandet, og lægge kogler mm. ind i ‘hullet’. :))

  Men det er i hvert fald nytænkende!

 • Emma-Marie 30. november 201419:59

  Meget smukt og næsten lidt eventyrligt!

 • Line 30. november 201423:28

  Så fint og enkelt! 🙂

Leave a Comment