My new Gardenia shoes

SONY DSCSONY DSCgardeniaSONY DSCSONY DSCHej smukke piger!
Forleden dag var jeg jo somsagt et smut ude i Gardenias showroom, og udover at få mulighed for at kigge på deres lækre sko (både dem som udkommer næste år, og dem som er i butikkerne nu) så fik jeg også lov til at vælge mig mine helt egne sko fra dem! Hvor heldig har man lov at være?!
Gardenia laver de lækreste sko, som ser så ultra-raffinerede ud at det halve kunne være nok. Gardenia er udentvivl mit favorit skomærke, og kvaliteten er vildt god.
Jeg valgte mig disse par lækre loafers som I kan se ovenover, og de er virkelig behagelige at gå i – og så er det altså også rigtig rart at have et par flade sko, som ikke er sneakers – for sneakers passer ikke altid supergodt til outfit’s som skal være lidt mere formelle og fine.
Hvad synes I om skoene? – Jeg tog en masse billeder fra Gardenias showroom, som jeg selvfølgelig også poster på bloggen snarest!

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Viveca 2. december 201412:03

  Øj, de er godt nok pæne. Gardenia laver simpelthen de smukkeste sko!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

 • Cecilie Binau 2. december 201418:33

  Skoene er fine, men jeg er egentlig ikke så vild med dem – jeg er dog vild med resten af dit outfit! Hvor er sweateren fra? 🙂

 • Matilde 26. januar 201522:48

  De er så smukke de loafers! du har vel ikke et link til dem? Må bare eje dem!
  <3

   • Matilde 27. januar 201512:00

    Åh øv, kan det være de ikke er kommet i butikkerne endnu?
    Det må du meget meget gerne, tusind tak for hjælpen! og tak for en skøn skøn blog!
    <3

Leave a Comment