Bling in my ear

SONY DSC SONY DSCHej sødeste piger!
Nu nærmer det sig snart at Hvisk.com bliver lanceret, og du kan købe de lækreste smykker til gode priser! For at trække spændingen endnu mere ud, inden at de åbner jeres webshop, så vil jeg her vise jer nogle af mine yndlings øre-smykker. På billedet ovenover har jeg de lækreste øreringe på, samt en nice earcuff som jeg helt sikkert selv må få købt nogle flere af – for jeg synes de er så lækre og rå.

Hvad synes I om mit fine ørebling på billederne ovenover?
xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • JLu 3. december 201419:50
 • Josefine 3. december 201420:57

  Ej hvor er de fine!
  Btw elsker din nye header 🙂

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Agnete 4. december 201420:19

  Smukke øreringe 🙂 Kna ikke vente længere 😉

Leave a Comment