White suit, red lips

hvid4 SONY DSC SONY DSC hvid3 SONY DSC SONY DSC
Sko: Friis & Company – Buksedragt: IRO – Blazer: Summum – Halskæde: Pico

Hej smukke piger!
I weekenden var jeg ude for at skyde nogle fine outfitbilleder som forhåbentligt kan give jer lidt inspiration.
Jeg elsker at være kreativ med mit tøj og prøve nye ting af – og derfor fik jeg ideen at lave et helt hvidt outfit, hvor at røde læber skulle være det eneste som skilte sig ud. Jeg kan godt lide at tøj er simpelt, enkelt og minimalistisk, og at der så er ét element som skiller sig ud og bliver “fokus-punktet” – ligesom med makeup. Med Makeup synes jeg også at det er pænest, hvis man enten fokuserer på læberne eller øjnene. Personligt er jeg helt vild med dette outfit, og overvejer virkelig stærkt at se præcis sådan her ud til nytårsaften.

Hvad synes I om outfittet? Det er naturligvis et festoutfit og ikke noget jeg normalt ville begive mig ud i, en helt normal weekend.
xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Amy Dyrholm 4. december 201411:14

  Det er virkelig et cool outfit! Det ser super godt ud til dig! <3

 • Ida Hoffmeyer 4. december 201412:31

  De læber!! Du er så smuk

  Kram fra Ida // http://www.uniquesilhouettes.bloggersdelight.dk

 • Agnete 4. december 201420:16

  wow hvor er du smuk <3

 • Emma-Marie 7. december 20149:19

  Du ser helt fantastisk ud i det outfit!!

Leave a Comment