Poser på Statens museum for kunst

SONY DSC PicMonkey Collage SONY DSCBukser: Hope (SIMILAR HERE) – Sko: Adidas – Top: Mads Nørgaard (SIMILAR HERE) – Halskæde: Unknown

Hej søde piger! Nyder I december måned? Jeg er allerede dødtræt, og jeg føler hele tiden at det er Fredag, for jeg har samme energiniveau som jeg har om fredagen. Jeg går også pt. og er lidt inspirationsløs når det gælder blogindlæg, så hvis I har nogle ideer, så er I altid velkomne til at komme med dem – jeg nyder altid jeres indputs!
Forleden var jeg forbi det smukke Statens museum for kunst. Det museum ligger bogstaveligtalt to minutter fra mit hjem, så det er ekstremt nemt at komme dertil hurtigt, for at tage nogle fine billeder. Så det benyttede jeg mig af for et par dage siden, hvor billederne ovenover er taget.
Hvad synes I om outfittet?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 14

 • Kirstine B 10. december 201413:11

  Jeg kunne godt tænke mig, at høre dine meninger omkring forskellige ting f.eks. det meget diskuterede emne, vægt, mht. modeller og “normale mennesker”. Om du synes det er i orden, at verden er blevet til et sted, hvor det eneste man går op i er udseendet.

  Eller nogle råd til, hvordan man kommer ind i mode/kunst/makeup verdenen. Hvordan man får kontakter, og hvor/hvem det er bedst at gå hen/til for at blive involveret i verdenen indenfor fashion. :-))

 • Maria 10. december 201415:24

  Jeg kan ikke lige huske, om du har lavet et indlæg om det før. Men ellers kunne det være spændende at hører noget omkring dine drømme – altså fremtidsmæssigt. Hvad vil du gerne studere/arbejde med, eller har du planer om at skulle rejse osv 🙂

 • Ida Mynthe 10. december 201416:30

  Virkelig flot outfit! Jeg elsker at det er så afslappet, men stadig har en skarp kontrast med sort og hvid.

  Måske du kunne lave nogle flere personlige indlæg? Noget om jul?

  Kram fra Ida // http://www.uniquesilhouettes.bloggersdelight.dk

 • Agnete 10. december 201416:50

  Smukke billeder <3 Jeg ville gerne have nogle indlæg om ideer til julegaver måske 🙂

 • Katrine Pedersen 10. december 201418:09

  Så lækkert outfit! Du er altid så fin 🙂
  – Du kan altid give os et indblik i din garderobe og vise dine ynglingsitems.

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

 • Navn 10. december 201418:17

  Super fint outfit, men de bukser, som du henviser til i “similar here” ligner slet ikke dem du har på… :p

 • Emily 10. december 201420:07

  Jeg lavede for nogle dage siden et indlæg med 50 tips til blogindlæg man kan skrive, hvis man er løbet lidt tør for inspiration. 🙂
  http://fashiionistah.blogspot.dk/2014/12/50-blog-post-ideas.html

Leave a Comment