#Bloggerliv Julekalender 2014

Hej søde piger! Idag kan jeg afslører at jeg har været så superheldig at få lov til at deltage i Bloggerliv’s julekalender i år. I slutningen af November havde jeg et filmhold (I form af kameramand) på besøg hjemme hos mig, hvor at vi filmede videoen som ialt varer ca. tre minutter. I videoen tipper jeg om mine ideer til nytårslook, og kommer også med bud på hvad jeg selv vil ifører mig.
Så læn jer tilbage og hyg jer med Bloggerlivs lækre julekalender! 😉

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Anna 11. december 201419:29

    Du gør det super godt. Ville kun være fedt hvis du medvirkede i flere afsnit 😀

  • Sara Nielsen 11. december 201420:57

    Hvor er du heldig! Går straks ind og ser det!

    http://industrialbarbie.blogspot.com

Leave a Comment