Rocker lillefredag

PicMonkey Collage4 SONY DSC PicMonkey Collage3Kjole: IRO – Vest: Maison Scotch

Hej piger! Glædelig lillefredag! Jeg tog forleden de her lækre billeder, da jeg besøgte min favoritbutik The Vintage. Hos The Vintage har de lige haft denne lækre vest til salg, som jeg faldt pladask for. Sammen med vesten har jeg sammensat den fineste kjole fra IRO, og vesten og kjolen passer så godt sammen, da det giver en rigtig fin kontrast at blande det feminine i kjolen, med det rå i vesten. Sådan her kunne jeg gå klædt hele tiden.
Hvad synes I om mit rå look?

Idag skal jeg slappe fuldstændig af, for imorgen skal jeg både til et vildt lækkert styling-event i samarbejde med Yves Rocher og Glitter, og derefter skal jeg videre til Jule tam-tam hos Bloggersdelight. Til at afslutte dagen, tager jeg også forbi den søde blogger Selina Visbech’s lancerings-fest, hvor hun løfter sløret for sin nye undertøjs-kollektion (så spændende!)

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Agnete 11. december 201417:17

    Måtte lige spærre øjne op en ekstra gang da jeg så billedet men det klær dig virkelig gdot <3

  • Agnete 11. december 201420:32

    Fordi det sjældent er en tøj stil man ser dig skønne Alberte i 🙂 Men du er jo smuk <3

Leave a Comment