Ordinary day in zebraboots

PicMonkey Collage2 SONY DSCSONY DSCBukser: Topshop – Sko: Isabel Marant – Bluse: Designers Remix – Clutch: Unknown

Hej girls! Gud hvor er det bare dejligt at det er fredag! Jeg vil lige takke rigtig mange gange for jeres mange gode blogideer som I kom med forleden, da jeg var lidt i blogger-krise og ikke havde nogle ideer. Man kan vitterligt altid regne med jer, og det er jo fantastisk!
Forleden rockede jeg de her zebra-sko, som jeg simpelthen må nød til at dele med jer. Isabel Marant laver de lækreste boots og støvletter, og jeg glæder mig til en dag at have penge nok til at have en kæmpe skuffe-hylde fyldt med dem, hæhæ! 😉
Hvad synes I om outfittet med støvlerne, og hvad synes I egentlig om støvlerne? Normalt er jeg ikke fan af zebraprint, men på disse sko synes jeg det er cool.

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Ida Mynthe 12. december 201410:57

  Jeg synes virkelig at dine outfits for tiden er lige i skabet! De er simpelthen så fint sammensat og klæder dig enormt godt. Så smuk!

  Kram fra Ida // http://www.uniquesilhouettes.bloggersdelight.dk

 • Helena 12. december 201411:04

  Virkelig lækkert outfit <3 Knus

 • Wendie 12. december 201413:55

  Jeg kan virkeligt godt lide dette outfit – selvom det er meget anderledes end så mange andres bloggersstil! Anerledes er fedt og godt! 🙂

Leave a Comment